• Shop
  • Basket
  • My Account
  • Nav Social Icons

  • Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer
  • Home
  • Book Sessions
    • Healing Session
    • Healing Meditation
    • Mentorship Session
    • Tarot Reading
  • Testimonials
  • About
  • Contact
  • Food Blog
  • Mobile Menu Widgets

    Connect

    Search

Ana Céline Labod

Ana Céline Labod

  • Home
  • About
  • Services
  • Blog
  • Contact
  • Pages
    • Testimonials
    • Essentials
    • Podcast

Privacy Policy

(DE) Datenschutz

Wir behandeln Ihre personenbezogenen Daten vertraulich und entsprechend der gesetzlichen Datenschutzvorschriften, insbesondere der Datenschutzgrundverordnung, (DSGVO), des Bundesdatenschutzgesetz (BDSG) und des Telemediengesetz (TMG). Sie finden nachfolgend Informationen über die Erhebung und Verwendung persönlicher Daten bei der Nutzung unserer Webseite anacelinelabod.de (nachfolgend: „Webseite“). Sie können diese Erklärung jederzeit auf unserer Webseite abrufen.

1. Für die Verarbeitung Verantwortlicher

1. Die für die Verarbeitung Verantwortliche ist Ana Céline Labod, Bergstraße 135, 70186 Stuttgart, Email: hello@anacelinelabod.de.

2. Ihre Rechte

2.1. Sie haben das Recht, von uns jederzeit Auskunft zu verlangen über die zu Ihnen bei uns gespeicherten Daten, sowie zu deren Herkunft, Empfängern oder Kategorien von Empfängern, an die diese Daten weitergegeben werden und den Zweck der Speicherung.

2.2. Sie haben das Recht, von uns unverzüglich die Berichtigung sie betreffender unrichtiger personenbezogener Daten oder die Einschränkung der Verarbeitung zu verlangen. Unter Berücksichtigung der Zwecke der Verarbeitung haben Sie zudem das Recht, die Vervollständigung unvollständiger personenbezogener Daten — auch mittels einer ergänzenden Erklärung — zu verlangen.

2.3. Sie haben das Recht, von uns zu verlangen, dass sie betreffende personenbezogene Daten unverzüglich gelöscht werden. Wir sind unter anderem verpflichtet diese zu löschen, wenn für die Zwecke, für die sie erhoben oder auf sonstige Weise verarbeitet wurden, nicht mehr notwendig sind oder Sie eine Einwilligung widerrufen haben.

2.4. Sie haben das Recht, die sie betreffende personenbezogene Daten, die sie uns bereitgestellt haben, in einem strukturierten, gängigen und maschinenlesbaren Format zu erhalten, und sie haben das Recht, diese Daten einem anderen Verantwortlichen ohne Behinderung zu übermitteln, sofern die Verarbeitung auf Ihrer Einwilligung beruht oder die Verarbeitung mithilfe automatisierter Verfahren erfolgte.

2.5. Wenn Sie eine Einwilligung zur Nutzung von Daten erteilt haben, können Sie diese jederzeit widerrufen.

2.6. Wenn wir Ihre personenbezogenen Daten auf Grundlage berechtigter Interessen verarbeiten, können Sie dieser Verarbeitung widersprechen.

2.7. Alle Informationswünsche, Auskunftsanfragen oder Widersprüche zur Datenverarbeitung richten Sie bitte per E-Mail hello@anacelinelabod.de oder an die unter Ziffer 1 genannte Adresse.

2.8. Im Falle datenschutzrechtlicher Verstöße steht Ihnen ein Beschwerderecht bei der zuständigen Aufsichtsbehörde zu.

3. Erhebung personenbezogener Daten bei informatorischer Nutzung, Cookies im Allgemeinen

3.1. Bei der bloß informatorischen Nutzung der Website, also wenn Sie nicht über die reine Nutzung der Website hinaus zu uns Kontakt aufnehmen oder uns sonst Informationen übermitteln, erheben wir Nutzungsdaten, die Ihr Browser automatisch übermittelt, um Ihnen den Besuch der Website zu ermöglichen. Die Speicherung dient ausschließlich systembezogenen und statistischen Zwecken (auf Grundlage von Art. 6 Abs. 1 Buchst. b) DSGVO), sowie in Ausnahmefällen zur Anzeige von Straftaten (auf Grundlage von Art. 6 Abs. 1 Buchst. e) DSGVO).

3.2. Die unter Ziffer 3.1 erhobenen Daten sind:

  • IP-Adresse
  • Datum und Uhrzeit der Anfrage
  • Zeitzonendifferenz zur Greenwich Mean Time (GMT)
  • Inhalt der Anforderung (konkrete Seite)
  • Zugriffsstatus/HTTP-Statuscode
  • jeweils übertragene Datenmenge
  • Website, von der die Anforderung kommt
  • Browser
  • Betriebssystem und dessen Oberfläche
  • Sprache und Version der Browsersoftware.

3.3. Weiterhin werden bei Nutzung der Website Cookies auf Ihrem Rechner gespeichert. Bei Cookies handelt es sich um kleine Textdateien, die auf Ihrer Festplatte dem von Ihnen verwendeten Browser zugeordnet gespeichert werden und durch welche der Stelle, die den Cookie setzt (in diesem Fall also uns), bestimmte Informationen zufließen. Cookies richten auf Ihrem Rechner keinen Schaden an und enthalten keine Viren. Cookies dienen dazu, unser Angebot nutzerfreundlicher, effektiver und sicherer zu machen. Die meisten der von uns verwendeten Cookies sind so genannte “Session-Cookies”. Sie werden nach Ende Ihres Besuchs automatisch gelöscht. Andere Cookies bleiben auf Ihrem Endgerät gespeichert bis Sie diese löschen. Diese Cookies ermöglichen es uns, Ihren Browser beim nächsten Besuch wiederzuerkennen.

3.4. Cookies, die zur Durchführung des elektronischen Kommunikationsvorgangs oder zur Bereitstellung bestimmter, von Ihnen erwünschter Funktionen (z.B. Warenkorbfunktion) erforderlich sind, werden auf Grundlage von Art. 6 Abs. 1 lit. f DSGVO gespeichert. Wir haben ein berechtigtes Interesse an der Speicherung von Cookies zur technisch fehlerfreien und optimierten Bereitstellung seiner Dienste. Soweit andere Cookies (z.B. Cookies zur Analyse Ihres Surfverhaltens) gespeichert werden, werden diese in dieser Datenschutzerklärung gesondert behandelt.

3.5. Sie können Ihre Browser-Einstellung entsprechend Ihren Wünschen konfigurieren und z. B. die Annahme von Cookies ablehnen. Wir weisen Sie jedoch darauf hin, dass Sie dann eventuell nicht alle Funktionen dieser Website nutzen können. Sie können darüber hinaus die Erfassung der durch den Cookie erzeugten und auf Ihre Nutzung der Website bezogenen Daten (inkl. Ihrer IP-Adresse) an Google sowie die Verarbeitung dieser Daten durch Google verhindern, indem Sie das unter dem folgenden Link verfügbare Browser-Plugin herunterladen und installieren: tools.google.com/dlpage/gaoptout

3.6 Diese gespeicherten Informationen werden getrennt von eventuell weiter bei uns angegeben Daten gespeichert. Insbesondere werden die Daten der Cookies nicht mit Ihren weiteren Daten verknüpft.

4. Erhebung und Verarbeitung personenbezogener Daten bei Kontaktaufnahme und zu Werbezwecken

4.1 Die Erhebung und Verarbeitung personenbezogener Daten (darunter fallen beispielsweise Ihr Name, Telefonnummer und Ihre E-Mail-Adresse) erfolgt in dem Fall, wenn sie uns diese zur Kontaktaufnahme ausdrücklich mitteilen. Die Nutzung dieser personenbezogenen Daten erfolgt ausschließlich zum Zwecke der Bearbeitung Ihrer Anfragen und auf Grundlage von Art. 6 Abs. 1 lit. f DSGVO.

4.2 Eine Nutzung zu werblichen Zwecken erfolgt nur unter der Bedingung Ihrer zuvor erteilten Einwilligung und auf Grundlage von Art. 6 Abs. 1 lit. a DSGVO. Die von Ihnen zum Zwecke des Newsletter-Bezugs bei uns hinterlegten Daten werden von uns bis zu Ihrer Austragung aus dem Newsletter gespeichert und nach der Abbestellung des Newsletters gelöscht.

5. Server-Log-Files

Der Provider der Seiten erhebt und speichert automatisch Informationen in so genannten Server-Log Files, die Ihr Browser automatisch an uns übermittelt.

Dies sind:

  • Browsertyp und Browserversion
  • verwendetes Betriebssystem
  • Referrer URL
  • des zugreifenden Rechners
  • Uhrzeit der Serveranfrage

Diese Daten sind nicht bestimmten Personen zuordenbar. Eine Zusammenführung dieser Daten mit anderen Datenquellen wird nicht vorgenommen. Wir behalten uns vor, diese Daten nachträglich zu prüfen, wenn uns konkrete Anhaltspunkte für eine rechtswidrige Nutzung bekannt werden.

6. Kontaktformular

Wenn Sie uns per Kontaktformular Anfragen zukommen lassen, werden Ihre Angaben aus dem Anfrageformular inklusive der von Ihnen dort angegebenen Kontaktdaten zwecks Bearbeitung der Anfrage und für den Fall von Anschlussfragen bei uns gespeichert. Diese Daten geben wir nicht ohne Ihre Einwilligung weiter.

7. Google Analytics

7.1 Diese Website benutzt Google Analytics, einen Webanalysedienst der Google Inc. („Google“). Google Analytics verwendet sog. „Cookies“, Textdateien, die auf Ihrem Computer gespeichert werden und die eine Analyse der Benutzung der Website durch Sie ermöglichen. Die durch den Cookie erzeugten Informationen über Ihre Benutzung dieser Website wird an einen Server von Google in den USA übertragen und dort gespeichert. Im Falle der Aktivierung der IP-Anonymisierung auf dieser Webseite, wird Ihre IP-Adresse von Google jedoch innerhalb von Mitgliedstaaten der Europäischen Union oder in anderen Vertragsstaaten des Abkommens über den Europäischen Wirtschaftsraum zuvor gekürzt. Nur in Ausnahmefällen wird die volle IP-Adresse an einen Server von Google in den USA übertragen und dort gekürzt. Im Auftrag des Betreibers dieser Website wird Google diese Informationen benutzen, um Ihre Nutzung der Website auszuwerten, um Reports über die Websiteaktivitäten zusammenzustellen und um weitere mit der Websitenutzung und der Internetnutzung verbundene Dienstleistungen gegenüber dem Websitebetreiber zu erbringen. Die im Rahmen von Google Analytics von Ihrem Browser übermittelte IP-Adresse wird nicht mit anderen Daten von Google zusammengeführt. Sie können die Speicherung der Cookies durch eine entsprechende Einstellung Ihrer Browser-Software verhindern; wir weisen Sie jedoch darauf hin, dass Sie in diesem Fall gegebenenfalls nicht sämtliche Funktionen dieser Website vollumfänglich werden nutzen können. Sie können darüber hinaus die Erfassung der durch das Cookie erzeugten und auf Ihre Nutzung der Website bezogenen Daten (inkl. Ihrer IP-Adresse) an Google sowie die Verarbeitung dieser Daten durch Google verhindern, indem sie das unter dem folgenden Link (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de) verfügbare Browser-Plugin herunterladen und installieren.

7.2 Nähere Informationen zu Nutzungsbedingungen und Datenschutz finden Sie unter http://www.google.com/analytics/terms/de.html bzw. unter http://www.google.com/intl/de/analytics/privacyoverview.html. Wir weisen Sie darauf hin, dass auf dieser Webseite Google Analytics um den Code „gat._anonymizeIp();“ erweitert wurde, um eine anonymisierte Erfassung von IP-Adressen (sog. IP-Masking) zu gewährleisten.

7.3 Diese Website nutzt die Funktion “demografische Merkmale” von Google Analytics. Dadurch können Berichte erstellt werden, die Aussagen zu Alter, Geschlecht und Interessen der Seitenbesucher enthalten. Diese Daten stammen aus interessenbezogener Werbung von Google sowie aus Besucherdaten von Drittanbietern. Diese Daten können keiner bestimmten Person zugeordnet werden. Sie können diese Funktion jederzeit über die Anzeigeneinstellungen in Ihrem Google-Konto deaktivieren oder die Erfassung Ihrer Daten durch Google Analytics wie im Punkt “Widerspruch gegen Datenerfassung” dargestellt generell untersagen. 

7.4. Die Datenverarbeitung erfolgt auf Grundlage von Art. 6 Abs. 1 lit. f DSGVO. Wir haben ein berechtigtes Interesse daran, die Nutzung unserer Website zu Optimierungszwecken zu analysieren.

8. SSL-Verschlüsselung

8.1. Diese Seite nutzt aus Gründen der Sicherheit und zum Schutz der Übertragung vertraulicher Inhalte, wie zum Beispiel der Anfragen, die Sie an uns als Seitenbetreiber senden, eine SSL-Verschlüsselung. Eine verschlüsselte Verbindung erkennen Sie daran, dass die Adresszeile des Browsers von „http://“ auf „https://“ wechselt und an dem Schloss-Symbol in Ihrer Browserzeile.

8.2. Wenn die SSL Verschlüsselung aktiviert ist, können die Daten, die Sie an uns übermitteln, nicht von Dritten mitgelesen werden.

9. Verarbeiten von Daten (Kunden- und Vertragsdaten)

Wir erheben, verarbeiten und nutzen personenbezogene Daten nur, soweit sie für die Begründung, inhaltliche Ausgestaltung oder Änderung des Rechtsverhältnisses erforderlich sind (Bestandsdaten). Personenbezogene Daten über die Inanspruchnahme unserer Internetseiten (Nutzungsdaten) erheben, verarbeiten und nutzen wir nur, soweit dies erforderlich ist, um dem Nutzer die Inanspruchnahme des Dienstes zu ermöglichen oder abzurechnen.

10. Recht auf Auskunft, Löschung, Sperrung

Sie haben jederzeit das Recht auf unentgeltliche Auskunft über Ihre gespeicherten personenbezogenen Daten, deren Herkunft und Empfänger und den Zweck der Datenverarbeitung sowie ein Recht auf Berichtigung, Sperrung oder Löschung dieser Daten. Hierzu sowie zu weiteren Fragen zum Thema personenbezogene Daten können Sie sich jederzeit unter der Adresse hello@anacelinelabod.de an uns wenden.

11. Affiliate Links

Wir nutzen einen Affiliate-Provisionsservice namens RewardStyle, um einen Prozentsatz an Provisionen für Produktverkäufe zu erhalten. In jedem einzelnen Blog-Beitrag wird die Verwendung von Affiliate-Links sowohl in den Shop-Widgets als auch im integrierten Text deklariert.

(EN) Privacy policy

We treat your personal data confidentially and in accordance with the statutory data protection regulations, in particular the German Data Protection Regulation, (DSGVO), the German Federal Data Protection Act (BDSG) and the German Telemedia Act (TMG). You will find below information about the collection and use of personal data when using our website anacelinelabod.de (hereinafter: “website”). You can access this statement at any time on our website.

1. Person responsible

The person responsible is Ana Céline Labod, Bergstraße 135, 70186 Stuttgart, Email: hello@anacelinelabod.de.

2. Your rights

2.1 You have the right to request information from us at any time about the data we have stored about you, as well as about its origin, recipients or categories of recipients to whom this data is disclosed and the purpose of storage.

2.2 You have the right to demand that we correct any incorrect personal data relating to you or restrict processing without delay. Taking into account the purposes of the processing, you also have the right to request the completion of incomplete personal data – also by means of a supplementary declaration.

2.3 You have the right to demand that we delete personal data concerning you without delay. Among other things, we are obliged to delete them if they are no longer necessary for the purposes for which they were collected or otherwise processed or if you have withdrawn your consent.

2.4 You have the right to receive the personal data relating to you that you have provided to us in a structured, commonly used and machine-readable format, and you have the right to transfer this data to another controller without hindrance, provided that the processing is based on your consent or the processing was carried out with the help of automated processes.

2.5 If you have given your consent to the use of data, you may revoke this consent at any time.

2.6 If we process your personal data on the basis of legitimate interests, you may object to this processing.

2.7 Please send any requests for information or objections to data processing by e-mail to hello@anacelinelabod.de or to the address given in section 1.

2.8 In the event of violations of data protection law, you have the right to lodge a complaint with the competent supervisory authority.

3. Collection of personal data for informational use, cookies in general

3.1 In the case of merely informational use of the website, i.e. if you do not contact us beyond the mere use of the website or otherwise transmit information to us, we collect usage data that your browser automatically transmits to enable you to visit the website. The storage serves exclusively system-related and statistical purposes (based on Art. 6 para. 1 letter b) DSGVO), as well as in exceptional cases to report criminal offences (based on Art. 6 para. 1 letter e) DSGVO).

3.2 The data collected under section 3.1 are:

  • IP address
  • Date and time of the request
  • Time zone difference to Greenwich Mean Time (GMT)
  • Content of the request (specific page)
  • access status/HTTP status code
  • Amount of data transferred in each case
  • Website from which the request comes
  • Browser
  • Operating system and its interface
  • Language and version of the browser software.

3.3 Furthermore, cookies are stored on your computer when you use the website. Cookies are small text files that are stored on your hard drive associated with the browser you are using and through which the entity that sets the cookie (in this case, us) receives certain information. Cookies do not cause any damage to your computer and do not contain viruses. Cookies serve to make our offer more user-friendly, more effective and safer. Most of the cookies we use are so-called “session cookies”. They are automatically deleted after the end of your visit. Other cookies remain stored on your terminal device until you delete them. These cookies allow us to recognize your browser on your next visit.

3.4 Cookies that are required to carry out the electronic communication process or to provide certain functions requested by you (e.g. shopping cart function) are stored on the basis of Art. 6 para. 1 lit. f DSGVO. We have a legitimate interest in storing cookies for the technically error-free and optimized provision of its services. Insofar as other cookies (e.g. cookies to analyze your surfing behavior) are stored, these are treated separately in this privacy policy.

3.5 You can configure your browser settings according to your preferences and, for example, refuse to accept cookies. However, we would like to point out that you may then not be able to use all functions of this website. You can also prevent the collection of data generated by the cookie and related to your use of the website (including your IP address) to Google and the processing of this data by Google by downloading and installing the browser plugin available at the following link: tools.google.com/dlpage/gaoptout

3.6 This stored information is stored separately from any further data provided to us. In particular, the data of the cookies are not linked with your other data.

4. Collection and processing of personal data when contacting us and for advertising purposes

4.1 The collection and processing of personal data (including, for example, your name, telephone number and e-mail address) takes place when you expressly provide us with this information to contact you. The use of this personal data is solely for the purpose of processing your requests and on the basis of Art. 6 para. 1 lit. f DSGVO.

4.2 Use for advertising purposes only takes place under the condition of your previously given consent and on the basis of Art. 6 para. 1 lit. a DSGVO. The data you provide to us for the purpose of receiving the newsletter will be stored by us until you unsubscribe from the newsletter and will be deleted after you unsubscribe from the newsletter.

5. Server log files

The provider of the pages automatically collects and stores information in so-called server log files, which your browser automatically transmits to us.

These are:

  • browser type and version
  • Operating system used
  • referrer URL
  • of the accessing computer
  • Time of the server request

This data cannot be assigned to specific persons. A combination of this data with other data sources is not made. We reserve the right to check this data retrospectively if we become aware of specific indications of illegal use.

6. Contact form

If you send us inquiries via the contact form, your data from the inquiry form including the contact data you provided there will be stored by us for the purpose of processing the inquiry and in case of follow-up questions. We do not pass on this data without your consent.

7. Google Analytics

7.1 This website uses Google Analytics, a web analytics service provided by Google, Inc (“Google”). Google Analytics uses “cookies”, which are text files placed on your computer, to help the website analyze how users use the site. The information generated by the cookie about your use of this website will be transmitted to and stored by Google on servers in the United States. In the event that IP anonymization is activated on this website, however, your IP address will be truncated beforehand by Google within member states of the European Union or in other contracting states to the Agreement on the European Economic Area. Only in exceptional cases will the full IP address be transmitted to a Google server in the USA and shortened there. On behalf of the operator of this website, Google will use this information for the purpose of evaluating your use of the website, compiling reports on website activity and providing other services relating to website activity and internet usage to the website operator. The IP address transmitted by your browser as part of Google Analytics will not be merged with other data from Google. You may refuse the use of cookies by selecting the appropriate settings on your browser, however please note that if you do this you may not be able to use the full functionality of this website. You can also prevent the collection of data generated by the cookie and related to your use of the website (including your IP address) to Google and the processing of this data by Google by downloading and installing the browser plugin available under the following link (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de).

7.2 For more information on terms of use and data protection, please visit http://www.google.com/analytics/terms/de.html or http://www.google.com/intl/de/analytics/privacyoverview.html. We would like to point out that on this website Google Analytics has been extended by the code “gat._anonymizeIp();” to ensure anonymized collection of IP addresses (so-called IP masking).

7.3 This website uses the “demographic characteristics” function of Google Analytics. This allows reports to be created that contain statements about the age, gender and interests of site visitors. This data comes from interest-based advertising from Google as well as visitor data from third-party providers. This data cannot be assigned to a specific person. You can deactivate this function at any time via the ad settings in your Google account or generally prohibit the collection of your data by Google Analytics as shown in the item “Objection to data collection”.

7.4 The data processing is based on Art. 6 para. 1 lit. f DSGVO. We have a legitimate interest in analyzing the use of our website for optimization purposes.

8. SSL encryption

8.1 This site uses SSL encryption for security reasons and to protect the transmission of confidential content, such as requests that you send to us as the site operator. You can recognize an encrypted connection by the fact that the address line of the browser changes from “http://” to “https://” and by the lock symbol in your browser line.

8.2 If SSL encryption is activated, the data you transmit to us cannot be read by third parties.

9. Processing of data (customer and contract data)

We collect, process and use personal data only to the extent necessary for the establishment, content or modification of the legal relationship (inventory data). We collect, process and use personal data about the use of our website (usage data) only to the extent necessary to enable the user to use the service or to bill the user.

10. Right to information, deletion, blocking

You have the right at any time to free information about your stored personal data, its origin and recipient and the purpose of data processing, as well as a right to correct, block or delete this data. For this purpose, as well as for further questions on the subject of personal data, you can contact us at any time at the address hello@anacelinelabod.de.

11. Affiliate Links

We use an affiliate commission service called RewardStyle to earn a percentage of commissions on product sales. In every single blog post, the use of affiliate links is declared both in the store widgets and in the integrated text.

Follow Along

@analabod

Spring is here 🌷 Spring is here 🌷
Mango Smoothie Berry Parfait 🥭 Ingredients: (1 Mango Smoothie Berry Parfait 🥭

Ingredients: (1 servings)
300 g frozen mango
1 orange, peeled
Fresh strawberries and blueberries, chopped

Directions:
1. Put the mango and orange in a blender and blend until smooth.
2. Pour a layer of mango-orange smoothie in a glass jar. Top with half the berries. Repeat with another layer of the mango-orange smoothie and berries.

#easyveganrecipes #easyveganmeals #easyrecipes #quicklunch #quickcooking #veganfood #veganbreakfast #smoothiebowl #medicalmedium #medicalmediumcommunity
Vegan Burger 🍔 Ingredients: (4 servings) For Vegan Burger 🍔

Ingredients: (4 servings)

For the burger patties:
2 tbsp coconut oil, divided, for cooking
1 onion, chopped
2 cloves of garlic, minced
3 tbsp ground flaxseeds
3 tbsp hot water, for the flaxseeds
75 g vegan mince (I used jackfruit & pea protein)
120 ml vegetable broth, for the vegan mince
50 g oat flour, gluten-free
400 g kidney beans, drained and rinsed
1 tbsp tomato paste
1 tsp onion powder
1 tsp smoked paprika
1 tsp cumin powder
Salt and pepper, to taste

To serve:
Homemade oat potato bread rolls (recipe on my blog)
Tzatziki (recipe on my blog)
Lettuce
Red onion
Tomatoes

Directions:
1. In a large pan, heat 1 tbsp of coconut oil and sauté onion and garlic for 2-3 minutes over medium heat.
2. In the meantime, prepare your flax egg by combining the ground flaxseeds and hot water. Set aside.
3. Place the vegan jackfruit and pea mince in a bowl and cover with 120 ml vegetable broth. Set aside.
4. Put onions, garlic, oat flour, kidney beans, vegan mince, flax-egg, tomato paste, cumin powder, smoked paprika, onion powder, salt and pepper into a high speed blender or food processor. Pulse a few times until a moldable dough forms. Make sure not to over-mix.
5. Form 4 medium-sized patties. In a large pan, heat 1 tbsp of coconut oil and cook the patties for 5 minutes on each side or until browned over medium heat.
6. Assemble your burgers with homemade bread rolls, tzatziki sauce, lettuce, tomatoes and red onion.

#veganburger #veganburgers #easydinnerideas #quickveganmeals
Just in case you’ve forgotten 🌻 Just in case you’ve forgotten 🌻
Vegetable Minestrone 🍲 Ingredients: (4 serving Vegetable Minestrone 🍲

Ingredients: (4 servings)
1 onion, chopped
4 cloves of garlic, minced
1 zucchini, chopped
2 carrots, chopped
4 mushrooms, chopped
1 stalk of celery, chopped
100 g lentil pasta
1 tsp oregano
1 tsp basil
1 tsp thyme
2 bay leaves
500 ml vegetable broth
400 g canned tomatoes
400 g cannellini beans
Salt and pepper, to taste
Fresh parsley, to serve

Directions:
1. In a large pot, sauté onion and garlic for 2-3 minutes. Then add carrots, zucchini, celery, mushrooms and cannellini beans and sauté for a further 2-3 minutes. Add spices and mix to combine.
2. Then add vegetable broth, canned tomatoes, bay leaves, salt and pepper and bring to a boil. Reduce the heat and cook for 20 minutes or until the vegetables are soft. After 10 minutes, add the lentil pasta. The one I used only took 7 minutes to cook so check the package instructions.
3. Serve with fresh parsley and enjoy!

#easyrecipes #easydinner #easyveganrecipes #vegandinnerrecipes 
#veganfood #vegancooking #quickrecipes #quickcooking #minestrone #vegansoulfood #vegansoup #veganstew
Kaiserschmarrn 🥞 Ingredients: (2 servings) 130 Kaiserschmarrn 🥞

Ingredients: (2 servings)
130 g gluten-free oat flour
30 g brown rice flour
30 g potato starch
1 tsp baking powder
1/2 tsp vanilla extract
240 ml gluten-free oat milk
4 tbsp maple syrup, divided

Toppings
Cinnamon
Fresh fruit
Apple sauce

Directions:
1. In a medium-sized bowl, combine oat flour, brown rice flour, potato starch baking powder and vanilla extract and whisk to combine.
2. Pour in the milk and 3 tablespoons of maple syrup until you get a smooth batter.
3. Place a non-stick pan on medium-high heat. Pour in the batter and spread it around the pan.
4. Cook on one side until bubbles form on the surface, about 5 minutes. Then flip the pancake and cook for another 2-3 minutes. Break the pancake into pieces and add the extra tablespoon of maple syrup to the pan. Cook, stirring often, until the pancake pieces are golden brown and lightly caramelised.
5. Serve with cinnamon, maple syrup, apple sauce and fresh fruit.

#easyveganrecipes #easyveganmeals #easyrecipes #quicklunch #quickcooking #veganfood #kaiserschmarrn #medicalmedium #medicalmediumcommunity
Here is what a full day of eating looks like for m Here is what a full day of eating looks like for me following the @medicalmedium protocols 😋

All recipes can be found on my blog! 🤍

#wieiad #whatieatinaday #healthyfood #healthyrecipes #healthymeals #dinnerideas #lunchideas
Healing sessions, healing meditations & tarot read Healing sessions, healing meditations & tarot readings available 🤍
Today finally feels like spring 🥰🌷 Today finally feels like spring 🥰🌷
Vegetable Fried Rice 🍚 Ingredients: (4 serving Vegetable Fried Rice 🍚

Ingredients: (4 servings)
200 g brown rice
1 onion, chopped
4 cloves of garlic, chopped
1 red bell pepper, chopped
1 zucchini, chopped
2 carrots, chopped
1/4 cabbage, finely chopped
100 g frozen peas
1 tsp turmeric
2 tsp thai allrounder spice
3 tbsp coconut aminos
1 tbsp maple syrup
salt and pepper, to taste
fresh parsley, to garnish

Directions:
Cook the brown rice according to package instructions. I recommend cooking the rice the night before and keep in the fridge.
In a large pan, sauté onion and garlic for 2-3 minutes. Then add red bell pepper, carrots, zucchini and cabbage and sauté for a further 5-10 minutes or until soft. 
Add turmeric and thai allrounder spice and stir to combine.
Then add brown rice, coconut aminos, maple syrup, frozen peas, salt and pepper to taste. Stir to combine.
Serve your vegetable fried rice with fresh parsley and enjoy!

#easyrecipes #easydinner #easyveganrecipes #vegandinnerrecipes 
#veganfood #vegancooking #quickrecipes #quickcooking #friedricerecipe #veganfriedrice
Heavy Metal Detox Smoothie 🫐 Ingredients: (1 s Heavy Metal Detox Smoothie 🫐

Ingredients: (1 serving)
300 g frozen wild blueberries
1 orange, juiced
2 ripe bananas
1 tsp spirulina
1 tsp barley grass juice powder
1 tsp atlantic dulse
15 g coriander

Directions:
1. Simply put all ingredients into a high speed blender and blend until smooth.

#smoothierecipes #smoothielove #heavymetaldetox #heavymetaldetoxsmoothie #medicalmediumcommunity #medicalmediumprotocol #healingwithfood #medicalmedium
Mexican Stuffed Peppers with Guacamole 🥑 Ingre Mexican Stuffed Peppers with Guacamole 🥑

Ingredients: (4 servings)
150 g brown rice
300 ml vegetable broth
1 onion, chopped
2 cloves of garlic, minced
1 tsp smoked paprika
1 tsp chili powder
1 tsp cumin
400 g kidney beans or black beans, drained and rinsed
400 g canned tomatoes
salt and pepper to taste
3 bell peppers, halved and seeded
Mixed greens spinach, lettuce, rocket etc.

For the guacamole:
1 ripe avocado
1 red onion, chopped
5 cherry tomatoes, chopped
1/2 lemon, juiced
1 tsp guacamole spice
Salt and pepper to taste

Directions:
1. Cook the brown rice in vegetable broth according to package instructions. The vegetable broths gives the rice more flavour, but you can also use water.
2. In a large pan, sauté onion and garlic for 2-3 minutes. Then add smoked paprika, chili powder and cumin and sauté until fragrant.
3. Turn off the heat and stir in the rice, kidney beans and canned tomatoes.
4. Preheat oven to 220°C and cover the bottom of a baking dish with 60ml water or vegetable broth.
5. Place the halved peppers in the baking tray and fill with the Mexican rice. Bake the stuffed peppers in the oven for about 20 minutes or until the peppers are tender and lightly golden brown.
6. In the meantime, prepare the guacamole by mashing up an avocado with a fork. You can also use a blender or food processor. Then add onion, lemon juice, cherry tomatoes and guacamole spice. Season with salt and pepper to taste.
7. Serve the stuffed peppers with guacamole and mixed greens.

#easyrecipes #easydinner #easyveganrecipes #vegandinnerrecipes 
#veganfood #vegancooking #quickrecipes #quickcooking #stuffedpeppers
Strawberry Banana Smoothie Bowl 🍓 Ingredients: Strawberry Banana Smoothie Bowl 🍓

Ingredients: (1 servings)
200 g frozen strawberries
2 ripe bananas
Gluten-free granola
Banana, finely cut
Fresh strawberries, finely cut

Directions:
1. Simply put all ingredients in a blender and blend until well combined and creamy.
2. Garnish with your favourite toppings such as shredded coconut, strawberries, banana and gluten-free granola.

#easyveganrecipes #easyveganmeals #easyrecipes #quicklunch #quickcooking #veganfood #healthybreakfastideas #breakfastbowl #breakfastrecipes
Peanut Pad Thai 🥜 

Ingredients: (4 servin Peanut Pad Thai 🥜



Ingredients: (4 servings)



For the pad thai:

350 g gluten-free rice noodles

1 zucchini, chopped

2 carrots, spiralized into noodles

1 red bell pepper, finely sliced

1 onion, finely sliced

4 cloves of garlic, minced

100 g mushrooms, sliced

1 tsp chili flakes



For the peanut sauce:

60 g peanut butter

60 ml coconut milk

60 ml coconut aminos

1 tbsp maple syrup

1/2 lemon or lime, juiced

1 tbsp water only if needed



To serve:

Sesame seeds

Fresh coriander



Directions:

1. Cook the rice pasta according to package instructions. Drain and set aside.

2. In a large pan, sauté onion and garlic for 2-3 minutes. Add the chopped vegetables and sauté until softened but still crunchy.

3. In the meantime, prepare the peanut sauce by combining peanut butter, coconut milk, coconut aminos, maple syrup and lime or lemon juice in a small mixing bowl or glass jar. Mix well.

4. Combine the cooked rice noodles, vegetables, chili flakes and peanut sauce in the pan for 2-3 minutes.

5. Serve with sesame seeds and fresh coriander.



#easyveganrecipes #easyveganmeals #easyrecipes #quicklunch #quickcooking #veganfood #padthai #thaifood #veganthaifood
Healing sessions, healing meditations & tarot read Healing sessions, healing meditations & tarot readings available 🤍
Red Pitaya Chia Pudding 🍓 Ingredients: (2 serv Red Pitaya Chia Pudding 🍓

Ingredients: (2 servings)
250 ml gluten-free oat milk
3 tbsp chia seeds
2 tsp maple syrup
1/2 tsp vanilla extract
2 tsp red pitaya powder

Toppings:
Raspberries, or other berries
Shredded coconut

Directions:
1. Add oat milk, chia seeds, maple syrup, vanilla extract and red pitaya powder into a glass jar and whisk to combine. Set aside for a minute and whisk again.
2. Cover with a lid and refrigerate for at least 3 hours but I recommend leaving it in the fridge overnight.
3. Take it out of the fridge and stir through the chia pudding again. Then divide into serving glasses. Garnish with raspberries or other fresh berries and shredded coconut. Of course you can add any other toppings you enjoy.

#easyvegan #easyveganmeals #easyveganrecipes #quickcooking #quicklunch #quickdinner #healthyrecipes #dragonfruit #chiapudding #chiapuddingrecipe
Have you tried this delicious one-pot lentil pasta Have you tried this delicious one-pot lentil pasta with kale yet? 😋🥬

Ingredients: (4 servings)
1 onion, chopped
1 clove of garlic, chopped
1 carrot, chopped
1 red bell pepper, chopped
100 g red lentils, washed and drained
400 g canned tomatoes
200 g brown rice pasta
200 ml coconut milk
250 ml water, or vegetable broth
2 tbsp coconut aminos
134 g kale, fresh or frozen
1 tsp dried basil
1 tsp turmeric
1 tsp paprika
1 tsp salt

Directions:
1. Add onion and garlic to a large nonstick pan and sauté for 2-3 minutes, using a little bit of water or oil.
2. Add the carrot and red bell pepper. Sauté for a further 2-3 minutes, before stirring in the red lentils, basil, turmeric, paprika and salt.
3. Stir to coat the vegetables, then add canned tomatoes, pasta, coconut milk, water and coconut aminos.
4. Simmer for 15 minutes, until the pasta and lentils are cooked, stirring in the kale half way through the cooking process.

#easyvegan #easyveganmeals #easyveganrecipes #quickcooking #quicklunch #quickdinner #healthyrecipes #onepotpasta #onepotrecipe #pastarecipe #pastalovers
Chili Sin Carne Rice Bowl 🍚🌶️ Ingredients Chili Sin Carne Rice Bowl 🍚🌶️

Ingredients: (4 servings)
1 onion, chopped
4 cloves of garlic, minced
2 carrots, chopped
1 red bell pepper, chopped
400 g canned tomatoes
1 tbsp tomato paste
400 g kidney beans or black beans
500 ml vegetable broth
2 tsp ground cumin
1 tsp smoked paprika
1 tsp dried oregano
1 tsp chili powder
1 tbsp coconut aminos optional
Salt to taste

To serve:
brown rice
fresh coriander
avocado
lime

Directions:
1. In a large pot, sauté onion for 3-5 minutes on medium heat. Add a bit of water if the onions start sticking to the pan.
2. Add the garlic, carrots and red bell pepper to the pot. Cook for another 3-5 minutes.
3. Add the canned tomatoes, tomato paste, kidney beans, vegetable broth, ground cumin, smoked paprika, dried oregano, chili powder, coconut aminos and sea salt.
4. Bring the mixture to a boil, then lower the heat to a simmer and cook for 15 minutes, uncovered, until the beans and carrots are soft and the liquid has reduced.
5. Serve with brown rice, a squeeze of lime juice, avocado and fresh coriander.

#easyvegan #easyveganmeals #easyveganrecipes #quickcooking #quicklunch #quickdinner #healthyrecipes #chilisincarne
Apple Cinnamon Baked Oats 🍎 Ingredients: (1 se Apple Cinnamon Baked Oats 🍎

Ingredients: (1 serving)
80 g gluten-free oats
200 ml water
1 ripe banana
1 red apple
1 tsp cinnamon
1 tsp baking soda
1 tbsp maple syrup

Directions:
1. Preheat oven to 200°C.
2. Put the oats, water, banana, cinnamon, maple syrup & baking soda into a high speed blender. Blend until smooth.
3. Cut the apple into small cubes. Pour the batter into an ovenproof dish and top with cubed apple.
4. Bake for 20-25 minutes and drizzle with maple syrup before serving.

#easyvegan #easyveganrecipes #healthybreakfastideas #quickrecipes #easymeals #veganrecipes #bakedoats #bakedoatmeal #bakedoatsrecipe #oatmeal #oatsforbreakfast #oatmealbowl #oatmealrecipe
Apple Sauce Cake 🍰 Ingredients: (8 servings) 2 Apple Sauce Cake 🍰

Ingredients: (8 servings)
2 tbsp ground flaxseeds
100 ml water
300 g apple sauce, unsweetened
170 g coconut sugar
1 tsp vanilla
200 g gluten-free oat flour
70 g brown rice flour
60 g tapioca starch
2 tsp baking powder
1/2 tsp baking soda
1 tsp cinnamon
1/2 tsp nutmeg

Directions:
1. Preheat oven to 180°C.
2. In a medium-sized bowl, whisk together the ground flaxseeds and water. Set aside for 5 minutes to thicken.
3. Add the applesauce, coconut sugar and vanilla to the flaxseed mixture. Whisk until uniform.
4. In another bowl, whisk together the oat flour, brown rice flour, tapioca starch, baking powder, baking soda, cinnamon and nutmeg. Whisk until uniform and lump-free.
5. Pour the wet ingredients into the dry. Stir until evenly mixed.
6. Pour the batter into the prepared baking pan and bake for 45-50 minutes, until browned on top and a toothpick comes out clean.
7. Allow the cake to cool completely before serving.

#easyveganrecipes #easyrecipes #veganfoood #healthybreakfast #applesaucecake #healthydessert #healthydesserts #healthydessertrecipes #myvegan #plantbaseddessert #healthycake #medicalmedium #medicalmediumcommunity

Footer

Shop

  • Services
  • Tarot Reading
  • Healing Session
  • Mentorship Session

Info

  • Imprint
  • Privacy Policy
  • Medical Disclaimer
  • Consumer Information

stay in the know

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue